Gravidfoto
gravid kvinne i lang kjole og flytende hår
den gravide står lent mot gjerdet og smiler
 I vente på babyen...

Graviditeten er en samling av masse følelser. Gravidfotografering er et minne til dere som foreldre og barnet, som dere så spent venter på. Hvert fotografi fra oss, vil være et spesielt fotografi for dere i framtiden.

Når er den beste tiden på gravid fotografering?

Fra perspektivet til fotosesjoner som er utført, kan vi si at perioden fra den sjette til den åttende graviditetsmåneden er den beste men dette er opptil deg. En økt kan selvfølgelig finne sted på ethvert stadium av svangerskapet, fordi mange kvinner har en tidligere mage og det kan også vise seg at babyen bestemmer seg for å bli født litt tidligere og dette er et annet argument for ikke å utsette gravidfotografering til den siste måneden.

Vi prøver å gjøre hver fotosesjon forberedt i henhold til den gravides preferanser. Vi utfører magemøter i studioet vårt, utendørs så vel som hjemme hos deg. Selvfølgelig kan fotograferingen delta på barnets far, eldre søsken og til og med dyret.

Vi legger alt til rette som sted, dato, stil og etc.

bestill nå!
Utendørs eller studio? Hvilken skal du velge?

Valget mellom studio gravidfotografering eller utendørs fotografering er vanligvis en individuell sak.
Vi pålegger aldri typen fotosesjon selv og overlater valget til den gravide.
Begge typer fotografering er fantastiske minner og har noe magisk med seg.

Utendørs gravidfotografering

Dette avhenger alt i stor grad av været, samt årstiden, der det er veldig behagelig om våren / sommeren, så ikke nødvendigvis i vintermånedene.
Mange mødre, til tross for ugunstig vær og til og med lave temperaturer, bestemmer seg for å ta utendørs graviditetsfotograferinger om vinteren.
Hvordan forberede seg på en slik fotografering for ikke å bli forkjølt? Ull undertøy som vil beskytte oss mot varmetap.
I tillegg har vi kjoler som er litt varmere med lange ermer og er egnet til å posere på kaldere dager. Uansett, et passende sted som en park, skog og klær kan gjøre underverker.

Studio gravidfotografering

I et studio er det en litt annen karakter enn utendørs fotosesjon. Studiofotografering er litt mer intim.
Vi foretrekker en ren og minimalistisk stil uten unødvendige distraksjoner, fordi vi liker å fokusere all oppmerksomhet på den gravide og magen hennes for å understreke det unike ved staten som graviditet utvilsomt er.
Bare ta en titt på graviditetsbildene på denne siden for å se hva vi mener.

Kjoler til gravid fotosesjon

Vi har et stort utvalg kjoler til fotosesjon i ulike farger, snitt og stiler, så den vordende moren trenger ikke å bekymre seg for „skapelse” under fotograferingen.
Mange av dem egner seg også til utendørs posering på kjøligere dager fordi de er mer oppbygde.
Du kan velge flere kjoler under ett møte, vi velger dem ofte sammen med den som er gravid i henhold til hennes personlige preferanser.

Gode grunner til å velge oss
 • Vi har 19 års erfaring innen fotografering, så vi vet hva vi driver med.
 • Vi er et par og vi fotograferer alltid sammen fra to forskjellige synsvinkler. En fotograf kan ikke gjøre det vi gjør uten en assistent. Du får to fotografer til prisen av én.
 • Vi har vunnet mange priser og anerkjennelser fra noen av de mest prestisjefylte fotokonkurransene i verden. Det betyr at bildene du får fra oss holder høy standard.
 • Vi bruker et avansert blitssystem, ikke fordi vi må, men fordi vi liker det. Dette gjør at vi kan ta vakre bilder uansett vær i tillegg til at det forsterker wow-faktoren i bildene.
 • Vi er kreative og prøver å få bildene våre til å skille seg ut fra bildene til andre fotografer.
 • Vi retusjerer bilder i vår unike stil. Vi bruker ikke offentlig tilgjengelige filter.
 • Vi er medlemmer i Nikons NPS-program som bare er tilgjengelig for verifiserte profesjonelle fotografer.
 • Vi bruker profesjonelle kameraer, linser og belysningsutstyr. Vi har alltid back-up kamera og linser. Du trenger ikke å bekymre deg for at vi ikke vil fullføre bestillingen fordi noe har sluttet å fungere.
 • Vår arbeidstid er fleksibel. Etter avtale kan vi ta bilder i helgene og om kvelden.
 • Vi printer store bilder selv på vår storformatskriver Canon Image Prograf 6400 med 12 farger. Det er en av de beste storformatskriverne på markedet.
 • Vi jobber med profesjonelle Eizo-monitorer som er systematisk kalibrert sammen med skriveren. Kalibrering av utstyret lar oss behandle bilder og skrive ut korrekt.
 • Sist og ikke minst, vi er crazy. Dattera vår sier det så det må være sant. Bestiller du fotografering hos oss så får du ikke bare bilder, men en god dose humor og varme.

vakker gravid kvinne poserer i studio til gravidbilder i en hvit skjorte
Tilleggstjenester/ønsker 

– profesjonell make-up – 1000 kr
– profesjonell make- up og hår styling -2000 kr
– reisetillegg – etter avtale