Om oss
Hei!

Vi er Damian og Patrycja, profesjonelle fotografer fra Polen. Siden 2008 har vi bodd i Eidsvoll hvor vi stortrives.
Erfaring har lært oss at alt skjer av en grunn. Så hvis du ser etter fotografer som kan fortelle deg en historie med bilder, fra en dag som er viktig for deg og dine nærmeste, har du kommet rett.
Vi skaper bryllupsminner som vil ta pusten fra deg. Portretter som du ikke kan slutte å se på. Gravid – og barnebilder som er som en tidsmaskin.

mørkhåret kvinne med briller sitter på en stol og tuller
Patrycja

Årsmodell:     1983
Stilling:         Fotograf, makeup artist
Erfaring:        18 år
Spesialite      Bilderedigering
Kamera:         Nikon Z6, Nikon D750
Egenskaper:   Ærlighet, optimisme
Hobby:          Dyrking av innendørs planter, lese bøker
Liker:             Kaffe, sove i sokker, jalapeno, tordenvær
Hater:            Å stå opp tidlig, kald kaffe
Ferdigheter:   Dans på bordet ?

mørkhåret kvinne med briller sitter på en stol og tuller
Patrycja

Årsmodell:     1983
Stilling:         Fotograf, makeup artist
Erfaring:        18 år
Spesialite      Bilderedigering
Kamera:         Nikon Z6 Nikon D750
Egenskaper:   Ærlighet, optimisme
Hobby:          Dyrking av innendørs planter, lese bøker
Liker:             Kaffe, sove i sokker, jalapeno, tordenvær
Hater:            Å stå opp tidlig, kald kaffe
Ferdigheter:   Dans på bordet ?

mørkhåret mann som sitter på en stol og tuller
Damian

Årsmodell:     1977
Stilling:         Fotograf
Erfaring:        18 år
Spesialitet:    Studiolys
Kamera:         Nikon Z7
Egenskaper:   Oppfinnsomhet
Hobby:          Rally, å sykle
Liker:             Melkesjokolade, skrekkfilmer
Hater:            Når Patrycja sover i sokker
Ferdigheter:   Kan holde pusten i 10 sekunder ?

mørkhåret mann som sitter på en stol og tuller
Damian

Årsmodell:     1977
Stilling:         Fotograf
Erfaring:        18 år
Spesialitet:     Studiolys
Kamera:         Nikon Z7
Egenskaper:   Oppfinnsomhet
Hobby:           Rally, å sykle
Liker:              Melkesjokolade, skrekkfilmer
Hater:             Når Patrycja sover i sokker
Ferdigheter:    Kan holde pusten i 10 sekunder ?

Alle våre bilder er små mesterverk

Selv om vi bygger videre på vår portefølje siden 2003, blir aldri to bilder like. Mennesker og steder er til stor inspirasjon for oss.
Beviset på dette er fotogalleriet vårt på denne siden. Vi vet at vi har valgt det rette faget, men vi føler også at vi får god kontakt med mennesker og våre kunder.
Dette har vi grunn til å tro fordi våre bilder er verdsatt i de mest prestisjefylte, internasjonale fotokonkurranser. Via fotografering ser vi det kanskje du ikke har lagt merke til før.
Hvor flott du er stående ute i vinterkledd natur eller hvor morsomme bildene av barna dine ble når de lekte med løvet en høstdag.
Vi har utviklet vår følsomhet for detaljer, og arbeidet sammen som ett par sikrer at i hver fotografering ser vi på kundene våre på to ulike måter.
Takket være det, utfyller vi hverandre som fotografer, samtidig som vi skaper flotte historier om mennesker.

Konkurranseevne krever mot og engasjement

Vi har lagd dette tilbudet til de som setter pris på høy kvalitet, profesjonalitet og oppmerksomhet for detaljer.
Først og fremst så fotograferer vi mennesker som ønsker å fortelle sin historie via bilder. Vi jobber med det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet.
Vår konkurranseevne skyldes at vi bruker avansert belysningssystem. Vi bruker lamper som skaper de perfekte forhold og bilder. Når det gjelder selve fotografiet er vi veldig grundige.
Alle våre bilder blir behandlet hver for seg. Det tar litt lengre tid, men resultatet blir perfekt. Men kundenes tilfredshet og glede når vi gir de bildene beviser at det er verdt det.
Vi skriver ut bildene personlig på markedets beste storformat Canon-skriver. Alt dette for å sikre top kvalitet på bildene.
Vi inviterer deg til en uforpliktende samtale og vi svarer på alle dine spørsmål og hjelper deg gjerne med å lage dine flotte bilder.

Premierte bilder
Tilbakemeldinger

„Fotografene Patrycja og Damian er utrolig flinke og hyggelige. De fikk vår konfirmant til å føle seg trygg og vakker foran kameraet. De fanger et flott lys i fotografiene som gjør at de nesten ser ut som et maleri. Bildene de tok er noe konfirmanten og vi stolt viser frem. De svarte raskt på henvendelser og var veldig fleksible og profesjonelle. Vi kommer til å bruke de igjen til neste store begivent i familien. Anbefales :)”

-Anne Kirstine-

’’Vi er så fornøyde med at StudioArt tok bildene i vårt bryllup! Damian og Patrycja er utrolig flinke og kreative. De lyttet til våre ønsker og fikk oss til å føle oss komfortable foran kamera.
Kan anbefales på det sterkeste :).’’

-Linda og Anders- 

’’Utrolig fornøyd med StudioArt. Veldig professionelle og enkle å jobbe med. De anpasser seg virkelig etter kundens ønskemål. Vil anbefale på det varmeste!!’’

-Tua- 

’’Patrycja og Damian fotograferte på min forlovelsesfest. De er utrolig profesjonelle og møter opp godt forberedt – noe som førte til at bildene overgikk alle forventninger. De har klart å fange alle de små og store øyeblikkene, selv når det er mye som foregår. De er enkle å kommunisere med, og ønsker å gi et produkt som de er stolte av. Jeg gir dem mine varmeste anbefalinger!’’

-Kirandip-

’’Patrycja og Damian tok våre bryllupsbilder og vi kunne rett og slett ikke ha vært mer fornøyde! Jeg kan ikke anbefale dette fotograf paret nok! De tok seg tid til å møte oss på forhånd for å planlegge, og det var tydelig at de visste hva de holdt på med. I tillegg var de veldig søte og hyggelige:) Resultatet ble over all forventning. Bildene ble helt fantastiske! Vi kommer definitivt til å bruke dem igjen, ved en annen anledning.’’

-Susanne og Sverre- 

’’Cirka 2 uker før termin (uke 38) var jeg hos dpc.photo for å ta gravidbilder, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde! Veldig gøy å se tilbake på dette, og jeg ble utrolig fornøyd med bildene. Ble sminket og gjort i stand før bildene, og tok bilder ute og inne. StudioArt var også veldig hyggelige og være hos, de var veldig profesjonelle og gjorde alt for at bildene skulle bli bra  ’’

-Kamilla Olsen- 

’’Jeg var så fornøyd med bildene etter gravidfotografering. Patrycja og Damian er et behagelig par, utrolig flinke og ikke minst profesjonelle fotografer. De hadde mange gode idéer og øye for fine settinger som gjorde at bildene ble fantastiske. Jeg er ikke vant til å bli tatt bilde av, men de kom med gode instruksjoner slik at jeg kunne slappe av under fotograferingen. Tusen takk for at dere var med på å skape de fine øyeblikkene og minnene jeg nå sitter igjen med. Nå har baby kommet og jeg er så utrolig glad og takknemlig for de flotte bildene dere tok av meg når jeg var gravid. Jeg vil anbefale Patrycja og Damian på det varmeste. Hadde de kunne tilby nyfødtfotograferinghadde jeg absolutt brukt de.’’ 

-Daniela-  

‘’Vi benyttet StudioArt til fotografering av vår datter til konfirmasjonen.
Det ble utrolig flotte bilder. Vi fikk god hjelp til planlegging og gjennomføring, slik at bildekollasjen forteller en god historie. Under fotograferingen opplevde vår datter at de var faglig dyktige og at de virkelig ønsket å få frem det beste i henne. Det ble utrolig flotte bilder. Vi valgte også StudioArt til å forevige en festpyntet 10. klassing som var klar for ball. Ble virkelig rørt til tårer når jeg så bildene – vakkert og kunstnerisk. StudioArt kan virkelig anbefales du får flotte bilder som gir gode minner. ’’

-Stine og Runar- 

„Tusen takk til to fantastiske fotografer som har fanget alle inntrykkene fra bryllupet vårt i bilder. Når vi ser gjennom bildene er det som å gå tilbake i tid og gjenoppleve hele dagen på nytt og det hadde vi aldri fått oppleve uten dere.  Vi er et par som ikke er kjempe glad i å bli fotografert, men disse to fotografene fikk oss virkelig til å slappe av og kom med gode innspill hele veien, og igjen gav oss mange morsomme, vakre, fantastiske bilder som vi er stolte av å vise frem.  Tusen takk for en fantastisk opplevelse og ikke minst minnerike bilder!”

 -Trine-Lise og Øyvind-  

’’Vi var veldig fornøyd med at de, på vårt ønske, var opptatt av å tabilder som viste våre liv og vår personlighet. Profesjonelle og lette folk å ha med å gjøre. Vi fikk veldig fine bilder og bra service.
Takk for bildene.’’

-Karin og Tor- 

„Meget dyktige, fikk tatt familiebilder her og er veldig godt fornøyde. Skal vi ta nye proffe bilder ved en fremtidig anledning vil vi bruke dem igjen”

-Kristine og Halvor- 

„Jeg ble møtt av profesjonelle og imøtekomne fotografer som gjorde meg komfortabel og trygg hele veien. Bildene ble kjempebra og jeg kommer definitivt til å bruke de igjen i ulike anledninger. Kan anbefales på det sterkeste! :)”

-Stine S.T.-